KLICKFIX cykelkurve

Cykelkurve til for eller bag på cyklen

 

Det kan være svært at vælge mellem de forskellige modeller på markedet. Her giver vi dig lidt mere info om hvad de forskellige kurve på markedet kan gøre for dig.

KLICKfix klikkes af og på -

Nemt og hurtigt.

En sikker og hurtig løsning.

Cykelkurve KlickFix

 

En KLICKfix mobilholder til din telefon eller smartphone, er en god ide når du er ude og cykle. Du kan købe mobilholdere og smartphone holdere fra KLICKfix på tilbud og til billige priser.

Der er KLICKfix cykelkurve til at sætte foran på cykler eller bag på cyklers bagagebærer. De findes i mange varianter og i mange størrelser samt et væld af flotte farver.

 

Med et KLICKfix beslag, kan du sætte cykelkurve, hundekurve, smartphones og mobiler på cyklen i et snuptag. Selv KLICKfix sadeltasker sættes nemt og beklemt på de fleste cykler.

 

KLICKfix smartphone holderen passer til de fleste telefoner på markedet og fås derfor i mange størrelser. Da mobiltelefoner ændrer sig meget ofte, kan vi anbefale dig at se hvilke mål du behøver for at din mobiltelefon passer.

 

Når du køber KLICKfix cykelkurve på tilbud, er det en billig løsning hvor du får kvalitet for små penge. Du kan selvfølgelig også forkæle din hund med en KLICKfix doggy løsning. Som sagt er KLICKfix kurve tilbud en god forretning, hvis du kan bruge det der er på tilbud.

 

Vi fører mange forskellige produkter:

KLICKfix mobilholder til smartphone og mobiltelefon.

KLICKfix cykelkurv for og bagkurv.

KLICKfix beslag til kurve og mobiltelefoner.

KLICKfix sadeltaske i mange størrelser

KLICKfix smartphone holder.

KLICKfix cykelkurv tilbud.

KLICKfix doggy kurv eller taske til din hund og kat.

KLICKfix kurve tilbud på forskellige typer.

IT'S ALL ABOUT DETAILS

Cykelkurv foran

Cykelkurve til montering foran på styret, kan være en god idé hvis du vil kunne se din kurv imens du cykler. Før i tiden var en forkurv en cykelkurv, som monteres med 2 kroge. Desværre er de fleste producenter gået væk fra cykelkurve, som bare kan hænges på styret med 2 kroge.

 

Cykelkurve til foran på cyklen, fastmonteres normalt så tyven ikke kan få fat i den, men man kan så heller ikke tage den af, med mindre den låses fast med f.eks. KLICKfix.

 

Cykelkurve i flet, kan normalt tåle at sidde på cyklen hele året. Cykelkurve i flet er lavet af pil, naturmaterialer eller plastic. En flettet cykelkurv kan dog også flettes med jern.

Cykelkurve til bagpå

 

Cykelkurve til montering bag på cyklen, kan enten vende på tværs af cykelretningen eller på langs af cykelretningen. De fleste cykelkurve fastmonteres på bagagebæreren.

 

Når din kurv vender på langs, altså samme vej som kørselsretningen, støder du ikke så nemt på hvis du skal gennem en kælderdør eller en skurdør, men hvis din kurv sidder på tværs, kan den typisk rumme en god del mere.

 

Moderne cykelkurve og design cykelkurve kan være KLICKfix eller de kendte fugleredekurve. Fuglerede cykelkurve er flettede kurve.

Copyright @ All Rights Reserved