Cykelkurve til alt

Cykelkurve til mange formål

Cykelkurve KLICKfix

 

Det smarte ved en cykelkurv fra CLICKfix, er at den kan klikkes af og på som det passer dig. Oven i købet har KLICKsystemet også en lås på mange af modellerne. KLICKfix bruges ikke kun på cykelkurve, men det bruges i høj grad til cykeltasker, transporttasker og sadeltasker. Der findes en del forskellige beslag, men de er alle sammen geniale til hver deres brug.

 

Cykelkurv Forkurv

 

Du kan få mange forskellige forkurve. Nogle skal fastmonteres og andre kan hænges på styret med kroge. Dog er cykelkurve med kroge ved at være udgået de fleste steder. Det har cykeltyvene sørget for. Det er jo ikke så nemt at negle en fastmonteret cykelkurv foran på cyklen. Man kan også få forskellige beslag til at låse cykelkurven med. Herunder KLICKfix låsebeslag. Husk at bestille til den rigtige styrdiameter.

 

Cykelkurv bagkurv

 

Her kan du få fastmonterede cykelkurve som sidder på tværs af cyklen og kurve der følger kørselsretningen. Kurve der følger kørselsretningen, støder ikke så nemt på hvis du skal gennem en dør eller låge, med meget lidt plads. Her kan du også få fletkurve til fastmontering bag ligesom fletkurve til fastmontering foran på cyklen.

 

Cykelkurv kæledyr

 

Får du brug for at fragte din hund eller kat, kan du købe en cykelkurv til kæledyr. Der findes kurve til hunde, og der findes kurve til katte. Kæledyr skal transporteres fornuftigt, så på kurve til kæledyr finder du forskellige tiltag, der gør turen mere behagelig for dit kæledyr og dig selv. Der findes rigtig mange transporttasker eller transportkurve til hunde og katte.

 

Cykelkurve børnecykler

 

Der er efterhånden blevet fremstillet rigtig mange cykelkurve til børnecykler. Der er børnekurve med Disney og andre tegnefilm. Cykelkurve til børn er blevet et meget stort marked, og kun fantasien sætter grænser. Børnecykelkurve fås også i flet som kurve til voksencykler.

 

Bagagebokse

 

Bagagebokse beskytter din cykelhjelm eller tøj mens din cykel holder parkeret. En bagageboks til cykelhjelm med lås beskytter samtidig mod tyveri. Nogle bruger selvfølgelig bare deres bagageboks til madpakken men en bagageboks med lås kan jeg godt anbefale.

 

Trolley

 

Trolley er ikke bare til de ældre på indkøb. Nej, en trolley er også til de nye smarte forretningsfolk på farten. En trolley med lomme til mobil og visitkortene er ikke mere et sjældent syn. Faktisk er en trolley ganske praktisk og efterhånden vel designet.

 

Transporttasker

 

Transporttasker til cykler eller hjul er ved at blive mere almindeligt når du skal på farten.

 

Tasker og Backpacs

 

Tasker og backpacks er et uundværligt redskab til den travle forretningsmand. Backpacs er idag noget vi importerer selv fra Tyskland, for at give dig kvalitet og billige backpacs. En billig kvalitets backpac har både plads til visitkort og mobiltelefoner samt tøj og forskellige dokumenter, fordelt i mange fornuftige opbevaringsrum. Der er ikke noget skoletaske over backpacs idag, men derimod en vel designet og praktisk rygsæk i moderne design og kvalitet.

 

Mobiltasker og holdere

 

Mobiltasker laves i mange størrelser. Om du skal bruge en mobiltaske til iPhone, Nokia, HTC, Samsung, LG, Sony eller Apple telefoner, er ligegyldigt. Der er tasker til alle mærker. Mobiltasker er smart indrettet med forskellige smarte løsninger. Hul til høretelefoner, vandtæt cover, stødsikker mobilcover og meget andet. Kun fantasien og pengepungen sætter grænser.

 

Tasker til iPad og computertasker

 

Find smarte computertasker og tasker til Apple produkter, iPads tasker eller tasker til andre computere. Der er mange smarte løsninger, når det gælder computertasker og tasker til Apples iPad.

 

Sadeltasker

 

Sadeltasker med klicksystemer eller til fastmontering under sadlen. Der findes mange smarte systemer til din sadeltaske til cyklen. Monter din sadeltaske på KIICKfix monteringsbeslag til sadeltasker eller find et andet smart system.

 

Steltasker foran

 

Steltasker monteres foran på stellet ved frempinden. Mange cykelryttere bruger denne smarte fremgangsmåde med en steltaske. Så har du alt som du skal bruge lige foran dig i steltasken.

 

Drikke rygsæk

 

Drikke rygsækken indeholder vand til din cykeltur. Du forbinder drikkerygsækken med en slange og drikker når du har lyst. Alt dette uden at skulle have fat i en drikkeflaske først. En drikke rygsæk er en drikketaske som sidder på ryggen som en rygsæk. Drikke rygsække bruges mest af cykelryttere.

 

Transportkurve

 

Transportkurve bruges til større ting. Transportkurve bruges nogle gange til vasketøj og andre gange til kæledyr. Bare det fylder meget, kan det være en god idé med en transportkurv.

 

Rattan og pileflet

 

Rattan og pileflet er meget brugt til cykelkurve idag. En moderne cykelkurv med rattan eller pileflet bruges af stort set alle idag. Før i tiden var det en luksus cykelkurv som havde rattan eller pileflet. Rattan cykelkurve er modstandsdygtige over for vand og pileflet holder ikke vandet ude men tager ikke skade af at blive våd. Pileflet bruges til luksus cykelkurve og designet er håndlavet. Håndlavede kurve importeres fra forskellige lande syd fra.

 

Copyright @ All Rights Reserved